Horoskop

Sedmični horoskop od 13.3. do 19.3.2023.

Sedmični horoskop od 13.3. do 19.3.2023.

OVAN – Sedmični horoskop od 13.3. do 19.3.2023.

Sedmični horoskop od 13.3. do 19.3.2023.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Uspjet ćete odoljeti svakom iskušenju. Vi znate što tražite i toga ćete se i držati. Pokazat će se da ste bili u pravu. Ona osoba koju sad osvojite znat će da su vaše namjere ozbiljne. Stoga ćete se zbližiti samo s onima koji isto to očekuju.
KARIJERA: Neki će se okrenuti nepoznatom i tajanstvenom. Drugi će gledati da što više pomognu onima koji uče ili koji tek počinju u poslu. Treći će tražitimogućnost rada negdje sasvim daleko, ako može ina drugom kontinentu.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite ono što jeste i slijedite svoj put.


BIK – TJEDNI HOROSKOP

13.3.-19.3.2023.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Izgledno je da će vam ići sve bolje i bolje. Pred vama su lijepe ljubavne prilike, susreti s dragim osobama, dobre zabave. Pokrenite se i idite među ljude, a pogotovo ako ste još sami. Budite mudri, otvoreni i staloženi kako samo vi znate biti.
KARIJERA: Vaš poslovni interes polako se preusmjerava na financijska ulaganja. Ono što ste postigli, tu je, ali sad na dnevni red dolaze neke nove ili neispitane stvari. Možda ćete pokušati doseći svoje snove kroz sasvim neobičan put..
ZDRAVLJE&SAVJET: Vjerujte svom šestom čulu.


BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

13.3.-19.3.2023.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Pred vama su dani kad ćete imati mnogo prilika za učvršćenje svoje veze. Svima vama porast će ljubavno samopouzdanje, a ako ste još sami, prema osobama suprotnog spola nastupat ćete vrlo sigurno. Ni rezultati ne bi trebali izostati.
KARIJERA: Vaš poslovni interes polako se preusmjerava na ulaganja. Ono što ste postigli, tu je, ali sad na dnevni red dolaze neke neispitane ili skrivene stvari. Neki će pokušati doseći svoje snove na sasvim originalan način.
ZDRAVLJE&SAVJET: Opuštat će vas kupanje u kadi.


RAK – TJEDNI HOROSKOP

13.3.-19.3.2023.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Uživat ćete udvoje u miru i tišini poznatih mjesta. Nećete se dati vidjeti na društvenim okupljalištima, nego ćete radije boraviti u prirodi ili kod kuće. Oni koji još traže srodnu dušu također neće mnogo izlaziti, pa će najvjerojatnije ostati sami.
KARIJERA: Svoje poslovne planove polako ćete usmjeravati na širenje horizonata bilo u smislu novih sadržaja, bilo doslovno – preko granica. Sad će se ostvariti neki zakonski temelji da možete zavrtjeti nešto u tom pravcu.
ZDRAVLJE&SAVJET: Prijatelji će vas dobro posavjetovati.

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh