Business

Predstavljamo novi koncept življenja – Trebević Hills (Sarajevo na Trebeviću)

Ukoliko ste u potrazi za atraktivnom nekretninom i vašim budućim mjestom življenja ili možda novim mjestom  investiranja, kompanija Park Ruža d.o.o. vam sa ponosom predstavlja Trebević Hills, koncept koji će zadovoljiti sve vaše zahtjeve za jedinstvenim smještajem u Sarajevu.

 

Trebević Hills je projekt jedinstvenog izgleda i lokacije na Olimpijskoj planini Trebević, Sarajevo Bosna i Hercegovina sa unikatnim panoramskim pogledom na Grad Sarajevo i važećom građevinskom dozvolom. Nekretnina je predviđena za investitore koji mogu sebi priuštiti luksuzni smještaj za život ili iznajmljivanje stanova kao hotelski smještaj po standardima KurtSafir tokom cijele godine (dvanaest mjeseci). Stambeni dio objekta je prilagođen novim svjetskim luksuznim standardima življenja.

 

Stanovi – Baš kakve ste oduvijek željeli

U ponudi je više vrsta stanova, studio, jednosobni, trosobni, dvoetažni penthouse, od 35m 2 do 210m 2 . Penthouse apartmani mogu biti sa tri spavaće sobe i dnevnim boravkom. Postoji mogućnost i kreiranja većih jedinica, a sve prilagođeno vašim potrebama i zahtjevima. Planirani rok za završetak objekta je do septembra 2026. godine.

 

Unikatna lokacija

Trebević Hills projekat je unikatan u smislu dizajna, lokacije, koncepta, i vodeći je projekat u apartmansko hotelskom investicijskoj ponudi bogatih sadržaja i pogodnosti svojim investitorima na Olimpijskoj planini Trebević sa panoramskim
pogledom na Grad Sarajevo .

 

Lokacija nekretnine je Knjeginjac 4, na planini Trebević u Sarajevu. Nalazi se duž glavne ceste (Trebevićke), koja vodi do svih važnih objekata na planini Trebević. U neposrednoj blizini nekretnine (oko 500 metara udaljenosti) nalaze se popularni ugostiteljski objekti kao što su Sunnyland, Roof Gardens i Hotel Pino Nature.

 

 

Zašto investirati u Trebević Hills?

 

Ukoliko vas koncept Trebević Hills zanima kao mogućnost investicije, onda smo za naše investitore u jedinice za najam pripremili – poslove iznajmljivanja (time sharing) preko hotelske službe s povratom ulaganja od 5 do 7% na godišnjem nivou. Takođe vlasnik stana ima mogućnost da, ukoliko izrazi želju, bude dio hotelskog sistema, pod uslovima koji su propisani posebnim Ugovorom o izdavanju nekretnine posredstvom hotelskog servisa.

 

Za više informacija posjetite trebevichills.com/ ili pozovite +387 62 090 904

 

Pogledajte ili preuzmite prezentacijski katalog – Trebevic Hills katalog bosanski

Na vrh