Horoskop

Ovo su najsretniji datumi u februaru ZA SVAKI ZNAK

Dnevni horoskop za ponedjeljak 27. februar

Lav
Najbolji dan – 4. februar

Vaš izvor snage ovog datuma biće vaš romantični odnos sa nekim, kao i ljubav vašeg života, ako ste imali sreću da je pronađete. Sunce, koje vlada vašim znakom, pridružuje se Saturnu u vašoj sedmoj kući partnerstava, a rezultat je jača osnova u mnogim odnosima, i privatno i na poslu.

 

 

 

Djevica
Najbolji dan – 3. februar

Očekujte nalet kreativnosti, u čemu će vam moći položaj Merkura, vaše vladajuće planete, koji će se aktivirati u petoj kući. Ona se odnosi na strastvenost i samoizražavanje. Dakle, sve vam je jasno, u krevetu, u umjetnosti, u izražavanju svojih želja, neće vam biti ravniih 3. februara!

 

 

 

Vaga
Najbolji dan – 24. februar

Venera će oformiti pozitivni sekstil s maštarskim Neptunom u vašoj šestoj kući zdravlja i svakodnevnih rituala Rezultat toga: bićete opušteniji, uživati u toplini doma i poznatih okruženja, a pokazivaćete još više empatije prema drugima. Ipak, nećete zaboraviti ni sebe.

 

 

 

Škorpija
Najbolji dan – 11. februar

Ovo je datum kada ćete za sve pronaći prave riječi. U suštini ste uvijek izvrsni u komunikaciji, ali vam sada u tome pomaže i položaj Plutona i Merkura, koji će se povezati u trećoj kući. Ona se odnosi na komunikaciju, komšije i blisko okruženje. Nemojte se iznenaditi ako primjetite da vam ide od ruke šta god da radite.

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh