Horoskop

Ovo su najsretniji datumi u februaru ZA SVAKI ZNAK

Dnevni horoskop za ponedjeljak 27. februar

Ovi dani će tokom februara donijeti najviše radosti pripadnicima različitih znakova Zodijaka, a dok će nekome najbolje ići na poslu, drugi neće skidati osmijeh zbog ljubavi

 

Astrološki, januar je pomalo bio izazoovan, s obzirom na retrogradni Merkur i Veneru, koji su nas tjerali da se preispitujemo, ali sada konačno možemo da nastavimo dalje sa svojim životima, kažu astrolozi.

Kako se šali astrološkinja Stefali Gejling, autorka knjige “Dnevnik astrološke brige o sebi”, februar je novi januar, prilika za novi početak i ostvarenje ciljeva.

 

Svi horoskopski znakovi konačno se pomjeraju s tačke, a ona ističe da će svakom od njih jednog dana tokom februara biti posebno povoljni.

 

 

  • Ovan

Najbolji dan – 16. februar

Vaš vladar vatreni Mars udružiće snage s ljubavnom planetom Venerom u vašoj 10 kući, koja se odnosi na karijeru i reputaciju. To je dan kada ćete konačno vidjeti koliko možete da doprinesete i koliko značite na svom poslu.

 

 

 

  • Bik

Najbolji dan – 9. februar

Ovog datuma ćete zaista i posle mnogo vremena vi biti vi! Mjesec će biti u vašem znaku, baš kao i sjeverni čvor. Šta to, laički, znači? Kako astrološkinja ističe, da ćete konačno steći uvid u to ko ste zapavo i šta želite od svog životnog puta! Shvatićete da se sve dešava s nekim razologom i šta je svrha svega što čini vaš život, a jasnije ćete i objektivnije vidjeti sve probleme.

 

 

 

Blizanci
Najbolji dan – 3. februar

Na ovaj datum stižu vam olakšana komunikacija i jasnoća misli i životnih situacija. Konačno ćete pronaći prave riječi i dobiti priliku da popravite neke stare nesporazume, prije svega na ljubanom planu i sa prijateljima.

 

 

 

Rak
Najbolji dan – 1. februar

Kako mlad mjesec ulazi u vašu osmu kuću intimnih odnosa, moći ćete lakše da se povežete s nekim. To se naročito odnosi na seksualni život, a posebnu priliku imaju oni koji će prije ovog datuma biti slobodni.

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh