Veze

Najkraći i najduži celebrity brakovi: Glumica nakon 6 sati medenog mjeseca izbacila muža, a Snoop Dog je i dalje s prvom ljubavi

Kada je Hollywood u pitanju, teško da se danas ičemu možemo čuditi, ipak – rekordne rastave braka – u roku od samo nekoliko sati ili dana, ipak će nas ostaviti bez komentara. No, pokazat ćemo vam da i u Hollywoodu postoje parovi koji su uspjeli održati svoj brak unatoč blještećim svjetlima reflektora.

Rudolph Valentino i Jean Acker: 6 sati

Valentino, poznati talijanski glumac, poznat i kao “latino ljubavnik” – oženio se američkom glumicom Jean Acker 1919. godine. Ona je izbacila iz apartmana na medenom mjesecu nakon samo šest sati braka. Uzalud je Valentino kucao na vrata punih 20 minuta, a u brakorazvodnom postupku Jean je tvrdila da nikada nisu ni konzumirali svoj brak.

Svetozar Marinković i Robin Givens: Osam sati

Instruktoru tenisa Svetozar Marinković i bivšoj supruzi Mikea Tysona, Robin Givens ljubav nije potrajala. U braku su izdržali svega osam sati. Ova glumica i model Svetozara je upoznala 1997. dok je igrala tenis, a on je bio njen trener.

Zsa Zsa Gabor i grof Felipe de Alba – 1 dan

Zsa Zsa Gabor udala se za grofa Felipea de Albu od Meksika 1983. u svom osmom i pretposljednjem braku, a razvela se od njega dan kasnije. Glumica je tog istog dana otkrila da je još uvijek u braku sa svojim sedmim suprugom, odvjetnikom Michaelom O'Harom.

Britney Spears i Jason Alexander – 55 sati

Par se vjenčao u Las Vegasu, za Novu godinu. Brak je poništen 55 sati kasnije nakon što je Spears podnijela žalbu sudu da nije sposobna razumjeti svoje postupke.

Image
Izvor: Profimedia, Shutterstock

Britney Spears, Kim Kardashian

Nicolas Cage i Erika Koike: 4 dana

Cageov brak s vizažisticom Erikom Koike trajao je samo 4 dana. Cage se oženio Koike u Las Vegasu 2019. nakon godinu dana veze, a kasnije je izjavio da je prilikom sklapanja braka bio pijan.

Samuel L. Jackson i LaTanya Richardson Jackson – 41 godinu

Samuel i LaTanya Richardson u braku su 41 godinu, a upoznali su se također na fakultetu. Danas imaju 39-godišnju kćer Zoe.

Bono i Ali Hewson – 39 godina

Pjevač benda U2 i njegova supruga Ali Hewson u braku su od 1982. godine. Ali je svog budućeg muža upoznala kada je imala samo 12 godina u školi Mount Temple.

Jon Bon Jovi i Dorothea Hurley – 32 godine

Još jedna srednjoškolska ljubav rezultirala je uspješnim brakom u Las Vegasu 1989. godine. Poznaju se više od 40 godina i zajedno imaju četvero djece.

Kći mezimica šokirala svog tatu Jona Bon Jovija

Snoop Dogg i Shante Broadus – 24 godine

Snoop Dogg svoju je suprugu Shante upoznao dok su bili još srednjoškolci. Vjenčali su se davne 1997. godine, a svadbene zavjete obnovili su 2008. godine.

Elizabeth Banks i Max Handelman – 18 godina

Elizabeth Banks i Max Handelman u sretnoj su vezi već gotovo četvrt stoljeća, a svoje sudbonosno da rekli su 2003. pred 180 najbližih ljudi. “Izgledao je isto kao Jason Pristley u seriji Beverly Hills 90210. Bio je prekrasan”, izjavila je Banks jednom prilikom

Na vrh