Veze

Način na koji se ON ophodi prema vama pokazuje da mu nije stalo

Spremni smo zbog zanesenosti koju sa sobom donosi zaljubljenost da negiramo postojanje znakova koji nam poručuju da njemu nije stalo do veze u kojoj je trenutno.

Kako možete da znate da ste samo tu da bi njemu vrijeme brže prošlo, ili dok ne naiđe neko „bolji“ od vas? Kako da budete sigurni u to da on ne osjeća isto što i vi, i da će od vas otići prvom prilikom?

VI STE UVIJEK TA OSOBA KOJA NJEGA PRVA ZOVE

Istina je da muškarci manje uživaju u slanju poruka, od žena. Čak i kada vam pošalju poruku ona će najvjerovatnije biti kratka i jasna. Međutim, ako mu se zaista dopadate on će se potruditi da vas prvi kontaktira. Ako ste vi ta strana koja njega uvijek prava zove, šalje mu poruke i planira vaša viđanja, to je znak da mu nije u istoj mjeri stalo do vaše veze kao i vama.

NE PRIDAJE PAŽNJU TOME ŠTO VAM SE DRUGI MOMCI UDVARAJU

Naravno da ne želite kraj sebe momka koji ima problema sa ljubomorom, ali nije baš dobro ako vam momak ne pridaje ni najmanju pažnju tome što vam se drugi momci otvoreno udvaraju. On bi trebalo da pokaže svojim ponašanjem da se ne slaže sa takvom situacijom, stavljajući dotičnim momcima do znanja da ste zauzeti. Ako to ne uradi, znak je da mu nije zapravo stalo do vas.

ŽELI DA SE VIDI SA VAMA SAMO AKO ZNA DA ĆE NA KRAJU BITI SEKSA

Jedan od najočiglednijih znakova da mu nije stalo do vas je taj što želi da se nađe sa vama samo ako zna da ćete biti intimni. Ako niste raspoloženi za to, imate menstruaciju ili ste zauzeti nečim pa nemate vremena za seks čak ni na brzaka, a on iznenada postaje zauzet da bi se vidio na kratko sa vama, znate o čemu se radi.

VI STE MU OPCIJA U ZADNJEM TRENUTKU, A NE PRIORITET

Momak sa koji ste u vezi bi trebalo da vas drži visoko na svojoj listi prioriteta. Međutim, ako vam se čini da vas uvijek zove u posljednjem trenutku, kada su ga svi drugi ostavili na cjedilu, to je znak da mu nije zapravo stalo do vas. Znate i sami da zaslužujete bolje od toga i da ne biste smjeli da se zadovoljavate time da nekom budete rezerva.

RAZGOVOR O ZAJEDNIČKOJ BUDUĆNOSTI MEĐU VAMA NE POSTOJI

Ako je on ostao bez komentara svaki put kada ste spomenuli neki događaj iz budućnosti, poput vašeg potencijalnog useljenja u zajednički stan ili putovanja na neko egzotično ostrvo na odmor, to je znak da on ne želi sa vama da učestvuje u tome. Ako on vas ne vidi u svojoj budućnosti, zaista ne biste trebali da se kraj njega zadržavate ni u sadašnjosti.

 

Zašto se odjednom osjećate zarobljeno u vezi koju ste smatrali savršenom?


Komentari
Na vrh