Horoskop

Horoskop za nedjelju 12. jun

horoskop

Horoskop – Strijelac

Ovaj dan donosi potrebu da ponovo osmislite plan radnih aktivnosti za narednu nedjelju. Oprezno upravljajte novcem. Mogući su nesporazumi u odnosu s partnerom. Danas bolje ne započinjite teške teme, ostavite ih za kasniji period. Već vas duže vrijeme muči neraspoloženje, koje je danas vrlo izraženo.

 

 

Jarac

Držite se podalje od manipulativnih saradnika, jer bi vas poslovanje koje nije sasvim legalno moglo dovesti u problematičnu situaciju. Dopada vam se osoba koju poznajete preko posla. Početak ljubavne veze. Budite otvoreni u komunikaciji, ali i realni. Česti problemi sa varenjem.

 

 

 

Vodolija

Ukoliko se ne budete pridržavali plana, može vrlo lako da dođe do zakašnjenja. Moguće su nesuglasice s nadređenima. Uživate podršku planeta za to da načinite prvi korak u osvajanju osobe koja vam se dopada. Unosite više vode u organizam. Dehidrirali ste!

 

 

 

 

Ribe

Neke vijesti mogu da uzrokuju potpuni preokret u ranije zacrtanim planovima. Pripremite rezervni plan. Nesuglasice s partnerom mogu biti u vezi s ranije dogovorenim zajedničkim planom. Neophodan je kompromis. Ovo proljeće vam je opet donijelo alergijske reakcije.

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

 

 

Horoskop od 6.6. do 12.6.2022. (SEDMIČNI)

Stranice: 1 2 3

Komentari
Na vrh