Horoskop

Horoskop za nedjelju 12. jun

horoskop

Horoskop – Ovan

Horoskop – Poseban izazov biće poslovna saradnja sa stranim firmama, jer se tu mogu pojaviti neočekivani problemi. Pripremite rezervni plan. Neki zajednički problem može biti povod za nesuglasice, a sve može biti u vezi s finansijskom situacijom. Riješite to zajedno. Obratite pažnju na veću aktivnost.

 

 

 

Bik

Horoskop – Oprezno upravljajte novcem, jer su mogući zastoji u isplatama. Ne ulazite u finansijske rizike i nove investicije.Moguće su nesuglasice s partnerom. Previše vremena provodite odvojeno, spriječite dalje otuđenje. Osjetljivost grla, smanjite hladna, ali i gazirana pića.

 

 

 

Blizanci

Poštujte prioritetne radne zadatke i izbjegavajte rizične poslovne poteze. Postojeće planete mogu da uzrokuju ozbiljan previd. Moguća je ljubavna dilema, jer vam se u isti mah dopadaju dve osobe. Poslušajte glas srca. Budite oprezniji u saobraćaju, moguće su povrede.

 

 

 

Rak

Pogoršanje međuljudskih odnosa na poslu može se odraziti negativno na vaše raspoloženje i radni elan. Potrudite se da ostanete po strani. Početak nove ljubavne veze sa osobom u znaku Jarca ili Škorpije. Uzbudljivo veče. Moguće uganuće zgloba, budite pažljiviji u hodu.

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

 … nastavak na slijedećoj stranici … 

 

Horoskop od 6.6. do 12.6.2022. (SEDMIČNI)

Stranice: 1 2 3

Komentari
Na vrh