Horoskop

Horoskop za nedjelju 05. juni

Dnevni horoskop za ponedjeljak 20. mart

Horoskop – Ovan

Horoskop – Neizvjesnost i nepredviđena prepreka mogu danas stvoriti zastoj u poslovanju. Problem ćete prevazići timski, zajedničkim snagama. Obnavljanje veze s osobom do koje vam je i dalje stalo može najaviti nastavak ljubavne priče. Problemi sa vidom, promijenite dioptriju.

 

 

 

Bik

Aspekti u vašem polju platnog prometa najavljuje vam povećan obim posla i obrt novca. Finansijski napredak. Dopada vam se jedna osoba sa posla. Uživate posebnu podršku planeta da načinite prvi korak. Promijenite režim ishrane, jer vas muče stomačni problemi.

 

 

 

Blizanci

Unaprijeđenje i pohvale za uspješno završen projekat i početak rada na novom radnom zadatku. Uživate popularnost među saradnicima. Razmišljate o tome da ozvaničite svoju vezu i u svemu tražite krajnju svrhu. Moguća je formalizacija odnosa. Mogući su problemi sa variranjem pritiska.

 

 

 

Rak

Poseban uspjeh očekuje Rakove koji rade u oblasti uslužnih delatnosti i koji sarađuju sa inostranstvom ili se bave turizmom. Finansijski napredak. Početak nove veze sa osobom u znaku Jarca ili Bika. Rakove koji su u vezi očekuje dalje zbližavanje. Više se krećite.

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

 

 

3 horoskopska znaka koja će doživeti NEVJEROVATAN USPJEH do oktobra

Stranice: 1 2 3

Na vrh