Horoskop

3 horoskopska znaka koja će doživeti NEVJEROVATAN USPJEH do oktobra

horoskop

Bliži nam se period retrogradnog Saturna koji će trajati dugo i određenim znacima donijeti nevjerovatnu sreću.

 

Retrogradni Saturn počinje 5. jula i trajaće sve do 23. oktobra. Za Saturn važi da je planeta rada, marljivosti i strpljenja, ali upravo suprotno se dešava za vrijeme njenog retrogradnog hoda.

Moguće su u nastupajućem periodu prepreke u karijeri,  kao i problemi sa finansijama, a neki astrolozi smatraju da ovaj period nije pogodan za nove početke, projekte i investicije. Međutim, tri horoskopska znaka će doživjeti nevjerovatan procvat u periodu retrogradnog Saturna.

 

 

Djevica

Odlika Djevica je da su vrijedne i perfekcionisti, a Saturn takve nagrađuje. Nećete odmah primjetiti, ali tokom ljeta shvatićete da vam je krenulo nabolje i to je direktan uticaj ove planete.

 

 

Jarac

Ovaj znak važi za omiljenog planeti Saturn, a do oktobra ga očekuju nevjerovatne sudbinske promjene i preokreti. Bitno je da sačuvate smirenost i ostvarićete sve, ništa vas ne može omesti na putu do cilja.

 

 

Vaga

Vage su spore, neodlučne, ali inspirisane i znaće da iskoriste sve prednosti koje će im retrogradni Saturn dati. Očekuje ih mnoštvo poznanstava, među kojima će biti i jedna srodna duša, a zauzete Vage će poboljšati svoj emotivni život.

 

 

Komentari
Na vrh