Nekategorisano

Horoskop za četvrtak 09. jun

dnevni horoskop

Horoskop – Lav

Iskoristite povoljan period na finansijskom planu. Pravi potez u pravom trenutku može u značajnoj mjeri unaprijediti vašu finansijsku situaciju na dugoročnom nivou. Uspješno ćete riješiti neki stari problem između vas i partnera. Očekuje vas ozbiljan razgovor koji će donijeti promjenu u kvalitetu vaše veze. Aktivirajte se, počnite sa lakšim vježbama, plivanjem.

 

 

 

Djevica

Horoskop – Ovaj dan može da vam donese značajan poslovni dogovor i pohvale od strane nadređenih. Očekuju vas novi elementi u radnom okruženju. Imate osjećaj da partner igra psihološku igru s vama. Neophodno je da iskrenim razgovorom spriječite distanciranje. Imate česte vrtoglavice.

 

 

 

Vaga

Pruža vam se prilika da napravite preokret u karijeri. Planete vam pružaju podršku u pogledu unaprijeđenja ili prelaska na novo radno mjesto. Partner ispoljava ljubomoru, a to u vama stvara nezadovoljstvo i revolt. Zauzmite drugačiji stav. Tahikardija, obratite se kardiologu.

 

 

 

Škorpija

Pruža vam se prilika da proširite krug saradnika ili djelatnosti kojom se bavite. Uvođenjem novog elementa u poslovanje, nadmašićete konkurenciju. Kriza povjerenja između vas i partnera može rezultirati raspravom. Neophodno je kompromisno rješenje. Nezadovoljni ste, neraspoloženi.

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

 

Horoskop od 6.6. do 12.6.2022. (SEDMIČNI)

Stranice: 1 2 3


Komentari

Na vrh