Nekategorisano

Horoskop za četvrtak 09. jun

dnevni horoskop

Horoskop – Ovan

Horoskop – Ključ uspjeha ovog dana sastoji se u pronalasku zajedničkog rješenja u ostvarenju važnog poslovnog cilja. Vaš dar donošenja odluka pod pritiskom doći će do izražaja. Obnavljanje veze sa osobom iz prošlosti može biti dominantna tema ovog perioda. Smanjite unos slatkiša.

 

 

 

Bik

Horoskop – Vaš plan radnih aktivnosti pokazaće se kao izuzetno efikasan i doprinijeti tome da ostvarite značajan korak naprijed. Finansijski dobitak. Neki stari problem između vas i partnera može ponovo da se pojavi. Ovog puta morate ga riješiti zajedno. Osamili ste se, to vas vodi u depresiju.

 

 

 

Blizanci

Ovo je period veoma važnih susreta kada poznanstvo s pravom osobom može mnogo da vam znači na poslovnom planu. Očekuje vas proširenje kruga saradnika. Previše ste zauzeti poslovnim obavezama. Potrudite se da više vremena posvećujete svojoj voljenoj osobi. Prehlada.

 

 

 

Rak

Aspekti u vašem polju privatnog preduzetništva i uslužnih djelatnosti doprinijeće tome da zablistate na ovom planu. Finansijski uspjeh. Dopada vam se osoba koju poznajete preko posla. Odvažite se i načinite prvi korak ka tome da je osvojite. Lakša upala pluća.

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

 

Horoskop od 6.6. do 12.6.2022. (SEDMIČNI)

Stranice: 1 2 3


Komentari
Na vrh