Horoskop

Dnevni horoskop za utorak 9. april

Dnevni horoskop za utorak 9. april

Strijelac – Dnevni horoskop za utorak 9. april

Posao: Nema razloga za veću bojazan kada je energija u pitanju, mada bi koristilo da malo usporite, i tako izbjegnete ishitrene odluke i povlačenje brzopletih poteza.

Ljubav: Slobodni, za neke ozbiljnije i konkretnije ljubavne korake sačekajte povoljniji period koji uskoro nailazi. Za sada uživajte u flertu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

 

Jarac

Posao: Nema ozbiljnijih prepreka na poslovnom planu Jarčeva za danas, ono gdje bi mogli da imate poteškoće su finansije, pa je savjet da ne pozajmljujete novac nepouzdanim osobama.

Ljubav: Ne samo što nije realno očekivati veća neprijatna iznenađenja, već je vrlo vjerovatno da nekim sitnim gestom budete prijatno iznenađeni od strane voljene osobe.

Zdravlje: Neispavanost, potreban vam je dobar i kvalitetan san.

 

 

Vodolija

Posao: Vodolije bi mogle da naiđu na veći otpor poslovnog okruženja ili osoba koje donose najvažnije odluke, prije svega zbog nerazumijevanja futurističkih ideja tipičnih predstavnika ovog znaka.

Ljubav: Ma koliko nešto zabrljali, za očekivati je da dobijete priliku – dvije da nešto i popravite, pa uz onu narodnu „više sreće nego pameti“ da eventualno budete čak i nagrađeni.

Zdravlje: Moguća glavobolja usled pojačane nervoze.

Ribe – Dnevni horoskop za utorak 9. april

Posao: Tokom ovog dana bitno je da ne žurite sa svojim zaključcima, a na drugoj strani dodatno provjerite šta se očekuje od vas, odnosno potrudite se da izbjegnete krupnije nesporazume.

Ljubav: U situacijama kada bi bilo dobro da budete direktniji, za očekivati je da se vaša energija prepolovi, a onda kada bi bilo mudrije taktizirati, vjerovatno nećete imati dovoljno strpljenja.

Zdravlje: Budite fizički aktivniji, piše astroputnik.com

Stranice: 1 2 3

Na vrh