Horoskop

Dnevni horoskop za utorak 9. april

Dnevni horoskop za utorak 9. april

Lav – Dnevni horoskop za utorak 9. april

Posao: Biće gomilanja i prenatrpavanja poslom, što će sasvim izvjesno rezultirati greškama ma koliko se vi trudili da sve kontrolišete do detalja.

Ljubav: Zauzeti Lavovi bi trebali da malo pretresu svoj ljubavni život. Pomenuto pretresanje podrazumijeva prvenstveno par razgovora sami sa sobom, a onda i suočavanje sa dragom osobom i rješavanje nekog zaostalog problema.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

 

 

Djevica

Posao: Problem će vam biti komunikacija sa saradnicima, kolegama, nadređenima i nećete uspjevati da se razumijete, što može donositi nervozu i pojačanu tenziju u poslovnom segmentu.

Ljubav: I kada je ljubav u pitanju, opet, sve se svodi na komunikaciju i oprez u nastupu prema voljenoj osobi.

Zdravlje: Umor, iscrpljenost.

Vaga

Posao: Iako baš ne zavisi sve od vas, sve okolnosti ukazuju na potrebu da se prilagođavate novonastaloj situaciji.

Ljubav: Zauzete Vage treba posebno da budu oprezne u komunikaciji sa svojim partnerima jer su moguće komplikacije, izazvane nekim lošim situacijama iz prethodnog perioda.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Škorpija

Posao: Energija i radni elan neće biti sporni, ali će vam povremeno biti jako teško da se organizujete i funkcionišete normalno ni oko svakodnevnih obaveza, a nove mogu samo pristizati.

Ljubav: Sasvim korektan dan je za pozitivna ljubavna dešavanja, ali većina Škorpija može imati problema sa previše krutim i formalnim stavovima. Opustite se.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše astroputnik.com

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh