Horoskop

Dnevni horoskop za utorak 12. decembar

Dnevni horoskop za utorak 12. decembar

Strijelac – Dnevni horoskop za utorak 12. decembar

Posao: Neće ići sve baš glatko, posebno na polju komunikacije, pojedinci će sporo prihvatati vaš način rada, pogotovo oni koji nemaju dovoljno strpljenja da vas saslušaju.

Ljubav: Budite to što jeste, otvoreni i voljni za dogovore i poneki kompromis i sve će biti u redu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

 

Jarac

Posao: Bez obzira na realnost planova i postavljenih ciljeva, za očekivati je da se nekoliko bitnih parametara mijenja u hodu i da se najtipičniji predstavnici ovog znaka suoče sa neophodnim prilagođavanjem novonastalim okolnostima.

Ljubav: Za očekivati je da vam i sticaj pratećih okolnosti bude na pristojnom nivou kompatibilnosti sa ličnim željama i očekivanjima.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

 

 

Vodolija

Posao: Potencijalno odličan radni dan je pred Vodolijama. Osnovni preduslov za to je da na pravi, što realniji način odredite prioritete, a onda shodno tome tako se postavite i odrađujete poslovne obaveze.

Ljubav: Vrijeme je da počnete sa pravljenjem zajedničkih planova za uređenje životnog prostora, ili bilo šta vezano za zajedničko provedeno vrijeme.

Zdravlje: Odlično.

 

 

Ribe – Dnevni horoskop za utorak 12. decembar

Posao: Mogući su problemi sa papirima, a moguće je i odlaganje nekih poslova, ali na kraće vremenske rokove. Pokušajte da se što manje nervirate.

Ljubav: To što ćete se vi baviti preispitivanjem, ne znači da neće i druga strana, pa imajte to na umu. Potrebno je da vi neke stvari prećutite i dobro razmislite prije nego što odreagujete.

Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani, piše Astroputnik.com.

Stranice: 1 2 3

Na vrh