Horoskop

Dnevni horoskop za utorak 12. decembar

Dnevni horoskop za utorak 12. decembar

Lav – Dnevni horoskop za utorak 12. decembar

Posao: Postoji tendencija da vas drugi ali i vi sami sebe zatrpate obavezama i komplikovanim a nerješenim stavkama i situacijama. Vodite računa o papirologiji, dokumentima.

Ljubav: Slobodni Lavovi šanse za zaljubljivanje i novi ljubavni početak su tu. Sreća je na vašoj strani.

Zdravlje: Osjetljivost urogenitalnog trakta.

 

 

Djevica

Posao: Za neke krupnije, uspješnije poslovne rezultate valja sačekati, prvenstveno stabilizaciju opštih kriterijuma u kojima se Djevice znatno bolje snalaze. Za sada se držite.

Ljubav: Održavanje tempa i načina rada već započetih profesionalnih obaveza, sa akcentom na kontrolisanom prihvatanju novih ideja i neophodnih minimalnih promjena, biće najvjerovatnije najzastupljeniji scenario za ovaj utorak.

Zdravlje: Prokontrolišite rad kardiovaskularnog sistema.

 

 

Vaga

Posao: Vagama ovaj dan može donijeti pohvalu za uloženi rad i trud, a neki od vas sada mogu i napredovati ili ostvariti značajne poslovne saradnje.

Ljubav: Ukoliko uspijete da se iskontrolišete i na diplomatski način prezentujete dragoj osobi problematiku, sve će proći bezbolno.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

 

Škorpija

Posao: Dajte svoj doprinos ubrzavanju poslovnih dešavanja, prije svega onih organizacijsko-komunikacijskim, ali je veoma važno da budete fokusirani i ne radite više stvari istovremeno.

Ljubav: Nesuglasicama i nerazumijevanjem u partnerskim odnosima, čini se nema kraja. Proći će i to ali ne samo od sebe.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja, piše Astroputnik.com.

… nastavak na slijedećoj stranici … 

Stranice: 1 2 3

Na vrh