Horoskop

Dnevni horoskop za utorak 1. mart

Dnevni horoskop za petak 26. januar

Strijelac

Posao: Danas može biti napeta atmosfera na poslu, uz povišen ton i neke burne rasprave oko starog problema koji se s vremena na vrijeme javlja i pravi vam zastoje.

Ljubav: Dan je povoljan za to da riješite neki zajednički problem s partnerom. Očekuje vas kraće putovanje ili izlet u prirodu.

Zdravlje: Pad imuniteta.

 

 

 

Jarac

Posao: Finansijski dobitak obilježiće ovaj dan. Period je povoljan čak i za one pomalo rizične investicije, jer vam rizik danas može donijeti značajan napredak na finansijskom planu.

Ljubav: Slobodni Jarčevi mogu sresti ljubav svog života, dok oni koji su u vezi mogu da se odluče na formalizaciju odnosa.

Zdravlje: Nervoza.

 

 

 

Vodolija

Posao: Sa mnogo više odlučnosti i energije riješavate bitna pitanja i završite rad na velikom projektu. Moguće je unaprijeđenje. Scena zbivanja se premješta na vaš porodični plan.

Ljubav: Očekuje vas riješenje nekog akutnog problema u okviru porodice, a to može da se tiče vaše djece ili vašeg odnosa sa partnerom.

Zdravlje:  Napeti ste.

 

 

 

Ribe

Posao: Danas se vaša poslovna scena odvija uglavnom u okviru komunikacija, važnih dogovora sa novim poslovnim partnerima. Očekuje vas potpisivanje nekog važnog ugovora.

Ljubav: Očekujte stabilizaciju vašeg odnosa s partnerom. Slobodne Ribe mogu da započnu novu vezu.

Zdravlje: Problemi sa kožom.

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

 

Sedmični horoskop od 28.2. do 6.3.2022.

Stranice: 1 2 3

Na vrh