Horoskop

Dnevni horoskop za utorak 1. mart

Dnevni horoskop za petak 26. januar

Ovan

Posao: Današnji dan protiče u znaku rješavanja finansijskih pitanja. Očekuje vas veliki dobitak, kao i mogućnost da uspostavite novu poslovnu saradnju.

Ljubav:  Danas slobodni Ovnovi mogu da se upuste u uzbudljivu avanturu. Ovnovi koji su u braku, uspješno će riješiti neki dugotrajan porodični problem.

Zdravlje: Nervoza.

 

 

 

Bik

Posao: Danas vas očekuje važan poslovni sastanak. Pred vama je krupna odluka o zaključenju nekog ugovora o dugotrajnoj saradnji.

Ljubav: Možete imati zanimljiv izlazak u društvo. Slobodni Bikovi mogu da upoznaju interesantnu osobu preko prijatelja.

Zdravlje: Osjećate se odlično.

 

 

 

Blizanci

Posao: Danas možete imati neke neočekivane prepreke na poslu. Zakašnjenje uplata može vam stvoriti problem. Pripremite rezervni plan.

Ljubav: Slobodne Blizance očekuje izuzetno burna i uzbudljiva ljubavna avantura. Akcenat će biti više na fizičkoj privlačnosti nego na emocijama.

Zdravlje: Pad imuniteta.

 

 

 

Rak

Posao: Sadašnji aspekti mogu donijeti saradnju sa prijateljima, ali i novo poznanstvo sa osobom od autoriteta u vašoj sferi poslovanja.

Ljubav: Današnji dan može vam donijeti novo poznanstvo preko posla ili na nekom putovanju. Rakove koji su u braku ili u vezi očekuje lijepo i romantično veče s partnerom.

Zdravlje: Problemi sa alergijom.

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

 

 

Sedmični horoskop od 28.2. do 6.3.2022.

Stranice: 1 2 3

Na vrh