Horoskop

Dnevni horoskop za subotu 12. marta

Strijelac

Posao: Danas ćete biti skloni previdima. Sačekajte bolji trenutak za važne odluke i odložite potpisivanje važnih ugovora.

Ljubav: Neki stari problem može da se pojavi između vas i partnera. Potrudite se da spriječite pojavu unutarnje distance.

Zdravlje: Problem sa kostima i zglobovima.

 

 

 

Jarac

Posao: Budite oprezni danas, jer su mogući veći previdi. Ne savjetuje vam se potpisivanje važnih ugovora, niti donošenje krupnih odluka u vezi sa značajnim poslovnim potezima.

Ljubav: Ovaj dan protiče u znaku važnih dogovora sa partnerom. Ukoliko ste u dugoj vezi, to može biti formalizacija vašeg odnosa i planiranje zajedničke budućnosti.

Zdravlje: Više se odmarajte.

 

 

 

Vodolija

Posao: Planetarni aspekti mogu da vam donesu nove elemente u vašem radnom okruženju. Očekuje vas početak nove poslovne saradnje.

Ljubav: Harmonizacija vašeg odnosa s partnerom danas će učiniti da se poslije dužeg vremena osjetite zaista ispunjenim na emotivnom planu. Očekuje vas romantičan izlazak.

Zdravlje: Nervoza.

 

 

 

Ribe

Posao: Poseban poslovni uspjeh u okviru saradnje s inostranstvom. Očekuje vas novi početak, najvjerovatnije upravo u okviru privatnog biznisa.

Ljubav: Različita viđenja bitnog pitanja u vezi sa vašom zajedničkom budućnošću mogu dovesti do udaljavanja između vas i partnera. Na vrijeme pronađite kompromisno riješenje.

Zdravlje: Osjetljivost organa za varenje.

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

Stranice: 1 2 3

Na vrh