Horoskop

Dnevni horoskop za subotu 12. marta

Lav

Posao: Odličan dan za početak poslovne saradnje sa inostranstvom, ali budite oprezni sa novim klijentima i osobama od autoriteta. Potrudite se da objektivno procjenite situaciju.

Ljubav: Zahlađenje u vezi s partnerom predstavlja izazov, a ako vam je istinski stalo, što prije preduzmite konkretne korake da popravite u vašem odnosu što se popraviti može.

Zdravlje: Više se odmarajte.

 

 

 

Djevica

Posao: Odlaganje nekih uplata može dovesti do zastoja u vašem poslovanju. Ovaj problem ćete riješiti jedino timski.

Ljubav: Pojačana nervoza može ovaj dan učiniti pomalo neprijatnim, jer se to može odraziti na vaš odnos s partnerom. Moguće su rasprava i nesuglasice.

Zdravlje: Osjetljivost pluća.

 

 

 

Vaga

Posao: Previše obaveza doprinijelo je tome da ste postali nervozni i dekoncentrisani. Ovaj rad pod pritiskom vam nimalo ne prija. Mogući su nesporazumi s pretpostavljenima. Primijenite diplomatiju i strpljenje.

Ljubav: Uprkos vašim znacima pažnje prema partneru, danas partner može da pokaže jednu dozu neosjetljivosti prema vama i uvrijediti vas. Može doći do tenzije i neslaganja oko neke bitne stvari.

Zdravlje: Problem s hormonima.

 

 

 

Škorpija

Posao: Uspješni pregovori sa saradnicima iz inostranstva i sklapanje sporazuma oko dugoročne saradnje učiniće ovaj dan finansijski uspješnim.

Ljubav: Nesuglasice s partnerom, pa čak i ljubomorne scene mogu obilježiti ovaj dan. Potrudite se da izbjegnete svađu i potražite kompromisno riješenje.

Zdravlje: Neraspoloženje prelazi u depresiju.

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh