Horoskop

Dnevni horoskop za srijedu 8. novembar

Dnevni horoskop za srijedu 8. novembar

Strelac – Dnevni horoskop za srijedu 8. novembar

Posao: Sporo će se tokom ovog radnog dana odvijati sve na profesionalnom planu Strijelaca. Ne upinjite se previše, malo šta možete promijeniti.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi, tu već možete makar pokušati da ubrzate realizaciju bar jednog važnog zaključka koji ste nedavno donijeli.

Zdravlje: Povećan nivo stresa, napetosti može vam izazvati glavobolju.

 

 

 

Jarac

Posao: Mogu vas nervirati i promjene tehničko-organizacijske prirode u hodu, što vi nikako ne podnosite. Budite strpljivi i fleksibilni.

Ljubav: Povoljnu astrološku klimu u sferi ljubavi možete iskoristiti na više načina, a najbolje bi bilo da pripremite lijepo iznenađenje za voljenu osobu.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade, infekcija.

 

 

Vodolija

Posao: Malo šta danas zavisiće od Vodolija u realizaciji profesionalnih zadataka. Koliko možete, prilagodite se pratećoj ulozi, a na drugoj strani nemojte se previše nervirati.

Ljubav: Ova srijeda nije najpovoljnija za velike planove i krupne promjene u sferi ljubavi, ali za flert i koketiranje svakako jeste. Naravno, ako vam je to u interesu.

Zdravlje: Pad imuniteta.

 

 

Ribe – Dnevni horoskop za srijedu 8. novembar

Posao: Na prvi pogled može izgledati zastrašujuće i naročito izazovno šta sve treba odraditi danas, ali sve ćete uspjeti da završite.

Ljubav: Aktuelni status na polju ljubavnih dešavanja danas bi trebalo da ostane bez iole značajnijih promjena. Razmislite o planu za naredne dane.

Zdravlje: Moguća glavobolja, piše Astroputnik.

Stranice: 1 2 3

Na vrh