Horoskop

Dnevni horoskop za srijedu 8. novembar

Dnevni horoskop za srijedu 8. novembar

Lav – Dnevni horoskop za srijedu 8. novembar

Posao: Sa energijom većina Lavova stoji vrlo dobro, ali nije dobro to što možete biti razdražljivi i veoma raspoloženi za verbalne konflikte.

Ljubav: Dobar dio nervoze možete prenijeti na dragu osobu, koja je bez dileme najmanje zaslužna za to. Bilo bi dobro da se malo suprotstavite naletima neraspoloženja.

Zdravlje: Moguće manje reumatske tegobe.

 

 

Djevica

Posao: Ukoliko čekate neko rješenje ili odluku nadređenih – vjerovatno je da ćete sačekati još malo. Budite strpljivi, nema druge.

Ljubav: Previše detaljisanja rijetko kada donosi koristi na polju ljubavnih relacija. Tokom ove srijede tako možete zakomplikovati inače solidan ljubavni dan.

Zdravlje: Slaba cirkulacija.

 

 

Vaga

Posao: Gotovo sve aktivnosti Vaga na profesionalnom planu danas će najvjerovatnije biti ispod prosječne. Nemojte žuriti i nesmotreno preskočiti nevidljive, ali ipak bitne detalje za nove zadatke.

Ljubav: Za donošenje važnih odluka i preuzimanje odgovornosti kada je neophodno u ljubavi, nemate pravu alternativu. Na to će vas podsjetiti jedna važna današnja situacija.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

 

Škorpija

Posao: Radna energija i motivacija biće na visokom nivou. Bićete uspješni, posebno na polju dogovora ili bilo kakve poslovne zahtjevnije komunikacije.

Ljubav: Nekoliko zanimljivih susreta i razgovora zaokupiće danas vašu pažnju. Mali su izgledi da bude nešto od većeg značaja.

Zdravlje: Eventualno smanjite opterećenje kičme, piše Astroputnik.

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh