Horoskop

Dnevni horoskop za srijedu 16. mart

Ovan

Posao: Danas ćete organizovati važan poslovni sastanak i zadobiti povjerenje vaših poslovnih partnera. Postoji mogućnost da preuzmete vodeću ulogu u planovima za dalje poslovanje.

Ljubav: Vaša veza sa partnerom počinje da se kreće uzlaznom putanjom. Ako vam se dopada neka osoba, ali ona i dalje ne reaguje na vaše udvaranje. Zadržite istu strategiju i budite uporni.

Zdravlje: Dobro se osjećate.

 

 

 

Bik

Posao: Danas će vam pozitivan stav i optimizam pomoći da lijepo sarađujete sa drugima. Dobro ste postavili svoje prioritete, pa ćete uspješno obaviti važan dio posla.

Ljubav: Sretni ste i zadovoljni u društvu partnera. Ipak, kao da nešto još nedostaje. Partner vam previše ugađa.

Zdravlje: Upala krajnika.

 

 

 

Blizanci

Posao: Današnji dan iskoristite za to da se konsultujete sa pouzdanim kolegama o nekim važnim finansijskim pitanjima. Pravi poslovni potez može vam donijeti dugoročno riješenje finansijskog pitanja.

Ljubav: Ovaj dan prolazi u znaku raskida sa prošlošću i svim onim teškim temama koje su vas u pogledu ljubavnog plana opterećivale. Ljubav ćete naći na neočekivanim mjestima.

Zdravlje: Dobro se osjećate.

 

 

 

Rak

Posao: Period pred vama odličan je za investicije, pa ako vam bude potreban dodatni novac za dalje poslovanje, ovaj dan je idealan, jer će vam mnogi prijatelji izaći u susret.

Ljubav: Izuzetno je važno da danas izađete sa prijateljima i da se družite. Planete su vam vise nego naklonjene da pronađete svoju srodnu dušu.

Zdravlje: Glavobolja.

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

 

Sedmični horoskop od 14.3.do 20.3.2022.

Stranice: 1 2 3

Na vrh