Horoskop

Dnevni horoskop za ponedjeljak 8. 4.

Dnevni horoskop za ponedjeljak 8. 4.

Strijelac – Dnevni horoskop za ponedjeljak 8. 4.

Posao: Od samog starta nove radne sedmice vi ćete lično osjećati veliki pritisak, ali to je samo vaš subjektivni osjećaj. Pred vama je period krupnijih poslovnih zadataka i morate biti spremni na sve.

Ljubav: Par škakljivih situacija danas vas vreba u sferi ljubavi. Najviše pažnje obratite na nedostatak takta i oštrinu riječi upućenih dragoj osobi.

Zdravlje: Budite oprezni u saobraćaju.

 

 

Jarac

Posao: Odličan je dan da u nove radne pobjede krenete punom parom, tako da vas ne očekuju veće prepreke u realizaciji zacrtanih obaveza. Potrudite se da rješavate što prije neke zaostatke i poplaćate račune koje već duže vrijeme vučete.

Ljubav: Pozitivna energija kojom zračite mogla bi da bude primjećena sa više strana, a na vama je da adekvatno odgovorite u skladu sa svojim načelima.

Zdravlje: Neispavani ste, potreban vam je redovan i kvalitetan san.

Vodolija

Posao: Vrlo dobar radni start očekuje Vodolije, uz savjet da ne zaborave da se najprije pozabave zaostalim obavezama ako ih ima, pa onda krenu dalje po prioritetima. Moguća su kašnjenja, problemi sa finansijskim prilivima koje očekujete.

Ljubav: Vodolije danas mogu očekivati bar jedno prijatno iznenađenje u sferi ljubavi od nove simpatije. Ne zalijećite se dok se bolje ne upoznate.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

 

 

Ribe – Dnevni horoskop za ponedjeljak 8. 4.

Posao: Od samog starta ove radne sedmice postoji mogućnost nesporazuma ili nejasnih situacija, pa prije nego što odreagujete, pokušajte da prvo sa kolegama raščistite stvari na neki miran način.

Ljubav: Eventualno rješavanje nekih sitnijih nesporazuma koji vas prate odranije realan je scenario za ovaj ponedjeljak.

Zdravlje: Budite fizički aktivniji, piše astroputnik.com

Stranice: 1 2 3

Na vrh