Horoskop

Dnevni horoskop za ponedjeljak 8. 4.

Dnevni horoskop za ponedjeljak 8. 4.

Lav – Dnevni horoskop za ponedjeljak 8. 4.

Posao: Više iznenađujućih prepreka danas vas čeka na profesionalnom polju. Nemojte odmah upadati u vatru i rasprave. Pokažite dovoljno strpljenja jer nije povoljan moment za ishitrene reakcije.

Ljubav: Neki detalji su vjerovatno i dalje nefunkcionalni u sferi ljubavi, pa biste ovaj dan mogli da iskoristite da razmislite o tome i makar nešto poboljšate.

Zdravlje: Stres, nervoza.

 

 

Djevica

Posao: Vrlo napet dan je pred Djevicama. Moguće su spletke i sabotaže od saradnika.

Ljubav: Nije realno očekivati da danas budete akteri spektakularnih ljubavnih događaja, ali malih iznenađenja svakako jeste.

Zdravlje: Moguća glavobolja, iscrpljenost.

Vaga

Posao: Dosta poslovnih obaveza očekuje Vage tokom prvog radnog dana u sedmici. Moraćete da obraćate pažnju na svaku riječ i na svaki detalj jer zbog istih može dolaziti do zastoja, a gdje su zastoji, tu je i pojačan pritisak, nervoza.

Ljubav: Mnogo toga što ste do sada stavljali pod tepih sada bi moglo da izađe na vidjelo, što je signal da se ozbiljnije pozabavite problemima.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

 

 

Škorpija

Posao: Početak radne sedmice mogao bi u dobroj mjeri da odredi buduće smjernice vašeg profesionalnog djelovanja. Budite strpljivi i revnosni, prije svega, jer ćete obaveza imati preko glave.

Ljubav: Sasvim korektan dan je za pozitivna ljubavna dešavanja, ali većina Škorpija može imati problema sa previše krutim i formalnim stavovima. Opustite se.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost, piše astroputnik.com

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh