Horoskop

Dnevni horoskop za ponedjeljak 30. oktobar

Dnevni horoskop za ponedjeljak 30. oktobar

Strijelac – Dnevni horoskop za ponedjeljak 30. oktobar

Posao: Povoljan dan na polju posla očekuje Strijelce. Tenzije su splasle i možete očekivati nešto opušteniji pristup svakodnevnim obavezama.

Ljubav: Osjećaj da ste u raskoraku sa dragom osobom, mogao bi da vas navede na razmišljanje o preispitivanju nekih sopstvenih stavova.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

 

 

Jarac

Posao: Pojačano angažovanje očekuje većinu Jarčeva ovog ponedjeljka. Sve ide po planu ali budite za nijansu strpljivi prema poslovnom okruženju, posebno prema onima koji ne mogu da isprate vaš tempo.

Ljubav: Možda nećete biti zadovoljni kako se partner ponaša prema vama. Strpljivo pokušajte da saznate o čemu je riječ.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

 

 

Vodolija

Posao: Nastavlja se period pojačanog poslovnog angažovanja za većinu tipičnih Vodolija. Savjet je samo da izbjegnete impulsivne odluke i reakcije, ma kolko vam svi išli na živce.

Ljubav: Moguće sasvim novo poznanstvo sa dosta mlađom intrigantnom osobom, povezanom na neki način sa vašim poslovnim okruženjem.

Zdravlje: Moguća nervoza, stres.

Ribe – Dnevni horoskop za ponedjeljak 30. oktobar

Posao: Ribama nije preporučljivo da prvi radni dan u sedmici započnu lošom komunikacijom, jer ma koliko vi bili u pravu nećete ništa pozitivno postići. Moguć kraći službeni put.

Ljubav: Razmislite o svojoj angažovanosti u sferi ljubavi, ukoliko želite da neke stvari preokrenete na vaše opšte zadovoljstvo.

Zdravlje: Budite oprezni u saobraćaju, piše astroputnik.com.

Stranice: 1 2 3

Na vrh