Horoskop

Dnevni horoskop za ponedjeljak 30. oktobar

Dnevni horoskop za ponedjeljak 30. oktobar

Lav – Dnevni horoskop za ponedjeljak 30. oktobar

Posao: Još jedna veoma izazovna radna sedmica je pred Lavovima, i ma koliko mislili da su se svi urotili protiv vas i da vam malo šta ide od ruke, imaćete dovoljno energije i prije svega motivacije da se sa svim poteškoćama izborite na samo vama svojstven lavovski način.

Ljubav: Slobodni Lavovi, vaše šarmerske sposobnosti bi mogle biti na testu. Ne dajte se zbuniti ma koliko bilo intrigantno novo poznanstvo.

Zdravlje: Osjetljivost urogenitalne regije.

 

 

 

Djevica

Posao: Na poslovnom planu ove sedmice otvoriće vam se brojne šanse i ponude, a vi ih samo trebate prepoznati i iskoristiti u pravom trenutku. Nemojte dozvoliti rasplinjavanje na više poslovnih strana.

Ljubav: Treba da u vaše odnose unesete više strasti, iskrenosti, pažnje i samim tim podignete sve na jedan još viši i bolji nivo. Probajte još koliko danas, nećete se pokajati.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

 

 

 

Vaga

Posao: Vage bi trebale sa dosta entuzijazma i poletno da dočekaju početak nove radne sedmice. Očekuje vas dosta toga pozitivnog počev od okruženja, pa preko nekih poslovnih ponuda koje valja razmotriti.

Ljubav: Ljubavna vrata su vam otvorena za bezmalo sve akcije i ideje koje ste na tom polju zamislili. Moguće je iznenadno novo poznanstvo i ljubav na prvi pogled.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Škorpija

Posao: Od samog starta moguće je da vam bude ponuđen neki novi dogovor, ili razgovor o novom poslu ili projektu.

Ljubav: Zauzete Škorpije imaće sve preduslove da uživaju sa svojim partnerima, budu strastvene i veoma dobro raspoložene. Prošlost ostavite iza sebe i okrenite se i gledajte samo ka budućnosti.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade, piše astroputnik.com.

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh