Horoskop

Dnevni horoskop za ponedjeljak 21. mart

Lav

Ovaj dan donosi vam pozitivnu energiju koja može da vam pomogne da završite jedan veoma važan posao. Očekuju vas harmonizacija odnosa sa partnerom, a slobodne Lavove očekuje uzbudljiva ljubavna avantura. Dobro se osjećate.

 

 

 

Djevica

Neočekivane situacije na poslu zahtjevati kompromisno riješenje, kao i primjenu rezervnog plana. Ovaj dan donosi vam posebno iskušenje u vidu mogućnosti da uđete u vezu sa osobom koja nije slobodna. Osjetljivost stomaka.

 

 

 

Vaga

Ovaj dan donosi vam rekapitulaciju prošlonedjeljnih rezultata. Slobodne Vage privlače pažnju suprotnog pola na svakom koraku. Postajete magnet za ljubav, pa vas očekuje flert , čak i od strane onih osoba sa kojim ne bi bilo mudro da se zbližite. Pad imuniteta.

 

 

 

Škorpija

Danas će vam sve polaziti lakše od ruke, tako da ćete uspjeti da završite jedan od najvažnijih dijelova vašeg unaprijed zacrtanog poslovnog plana. Škorpije su danas posebno raspoložene za ljubav, to se osjeća u vazduhu, pa se može desiti da bez razmišljanja uletite u jednu veoma uzbudljivu i strasnu avanturu. Izbjegavajte alkoholna pića.

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

 

Sedmični horoskop od 21.3. do 27.3.2022.

Stranice: 1 2 3


Komentari
Na vrh