Horoskop

Dnevni horoskop za ponedjeljak 21. mart

Ovan

Ovnove danas čeka atmosfera neizvjesnosti što se tiče veoma važnog odgovora od strane jednog od ključnih poslovnih saradnika. Ovaj dan donosi vam harmoniju i sklad između vas i partnera. Slobodne Ovnove očekuje veza sa osobom u znaku Strijelca ili Vage. Variranje pritiska.

 

 

 

Bik

Današnji dan može da donese poseban izazov. Međuljudski odnosi mogu postati problematični u jednom trenutku. Ne savjetuje vam se da započinjete osjetljive teme i neka sporna pitanja sa partnerom, razgovor bi za tili čas mogao da se pretvori u svađu. Puni ste energije.

 

 

 

Blizanci

Neki vaš hobi bi mogao da se pretvori u unosan posao, a vaše originalne ideje mogli bi da vam donesu veliki finansijski uspjeh. Slobodni Blizanci danas mogu da upoznaju jednu fatalnu Vodoliju. Očekuje vas burna ljubavna avantura. Stomačni problemi.

 

 

 

Rak

Ukoliko budete slušali svoju intuiciju, uspješno ćete završiti jedan veoma važan dio vašeg poslovnog plana. Čuvajte svoje poslovne tajne od konkurencije. Postoji osoba koja vam se već duže vrijeme dopada na poslu, a upravo sa tom osobom postoji mogućnost da uđete u tajnu vezu. Promijenite režim ishrane.

 

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

 

Sedmični horoskop od 21.3. do 27.3.2022.

Stranice: 1 2 3

Na vrh