Horoskop

Dnevni horoskop za ponedjeljak 14. novembar

Dnevni horoskop za ponedjeljak 14. novembar

Dnevni horoskop za ponedjeljak 14. novembar – OVAN

Dnevni horoskop za ponedjeljak 14. novembar

Očekuje vas iznenadno poslovno putovanje, ali će vam ono donijeti uspješan poslovni dogovor. Proširenje kruga saradnika. Zajedno sa partnerom prevazići ćete jedan dugotrajan problem koji vam je zadavao glavobolju. Brige i stresovi su vam najveći problem, pa vam se savjetuje da poslovne obaveze i aktivnosti ne donosite kući.

 

 

 

 

BIK

Planetarni aspekti mogu da uspore tempo vašeg poslovanja. Moguć je zastoj i kašnjenje uplate. Ovaj dan može obilježiti nesporazum u razgovoru sa partnerom. Imate osjećaj kao da govorite različitim jezicima. Zdravstveni problemi mogu biti vezani za grlo, želudac i grudi.

 

 

 

 

BLIZANCI

Vaša poslovna saradnja sa inostranstvom može da krene neželjenim tokom. Mogući su zastoj i neočekivane prepreke. Ovaj period vam donosi preosjetljivost i nesuglasice sa partnerom. Moguća je kriza povjerenja između vas. Izbjegavajte masnoću i šećer, jer višak kilograma može usloviti zadržavanje tečnosti u organizmu.

 

 

 

 

RAK

Danas do vas mogu dopreti neke spletke od strane saradnika od kojeg to niste očekivali. Verbalni konflikt. Vaš partner igra igru vruće – hladno i to vam se ne dopada. Između vas može da dođe do nesuglasica. Nedostatak kalcijuma može izazvati probleme sa zubima.

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

 

Za ova tri horskopska znaka “krvavi mjesec” biće sretan

 

Stranice: 1 2 3

Na vrh