Horoskop

Za ova tri horskopska znaka “krvavi mjesec” biće sretan

Pun mjesec u Biku, takozvani krvavi, biće pomračen, što je loša vijest za većinu horoskopskih znakova. Međutim, pojedini znakovi Zodijaka će uživati u blagostanju!

 

Nova lunarna faza je pred nama – pun mjesec u Biku, koji se u astrologiji naziva krvavim, a on će se poklopiti sa pomračenjem Mjeseca u podne, u 16 stepenu Bika.

Najvažnije teme na koje će uticati ovo pomračenje su opšta egzistencija i s njom polje finansija, sve što se tiče imetka i osjećaja sigurnosti, kao i seksualnosti, prikrivenih trauma i zdravlja.

 

Pomračenje punog mjeseca donijeće talase transformativne energije, što može biti veliki izazov i povezano sa spiritualnim stazama i karmičkom sudbinom. Zato očekujte da bi promjene koje stižu biti – dramatične.

 

Ipak, nije sve tako crno, jer će pripadnicima nekih znakova Zodijaka naredni dani donijeti sasvim suprotno.

 

 

  • Djevica

Harmonija će zavladati na mnogim poljima, ali je najviše možete očekivati na finansijskom planu. Ako ste razmišljali da tražite povišicu, sad je pravi trenutak.Što se tiče ličnih odnosa, oni će ojačati tokom krvavog Mjeseca, pa biste mogli da izgladite neke stare nesporazume i pronađete kompromis.

 

 

  • Strijelac

Karijera cvjeta pripadnicima ovog horoskopskog znaka u narednim danima, a uz to ćete konačno raditi ono što Strijelcima najviše prija – prepustiti se avanturi! Čak i sitnice i svakodnevni rituali mogu biti prijatniji ako ih “začinite” po svom ukusu. Idealan je period i za neke fizičke promjene: početak dijete, novu frizuru, bilo šta što se tiče zdravlja i izgleda i moglo bi da vam vrati osmijeh.

 

 

 

  • Blizanci

Očekujte spokojan period i da ćete biti posvećeniji sebi samima. Usporićete nakon turbulentnih nedjelja i konačno dobiti dugo željenu relaksaciju. Iskoristite dane krvavog Mjeseca da napunite baterije i ostavite probleme podalje. Astrolozi najavljuju i dobre vijesti na porodičnom planu.

 

 

Glossy

Komentari
Na vrh