Horoskop

Dnevni horoskop za ponedjeljak 12. septembar

Dnevni horoskop za utorak 18.04.2023.

Dnevni horoskop za ponedjeljak 12. septembar – OVAN

Dnevni horoskop za ponedjeljak 12. septembar

Veoma bitan dan na poslu, jer ćete uspeti da završite rad na značajnom projektu i da sklopite sporazum o novoj saradnji. Očekuje vas uzbudljiva ljubavna avantura sa osobom koju možete da upoznate preko posla. Variranje pritiska, teško nalazite odgovarajuću terapiju. Držite se savjeta ljekara.

 

 

 

BIK

Veliki broj planeta u vašem polju saradnje sa inostranstvom, putovanja i profesionalnog usavršavanja ukazuje na tip poslovne scene ovog dana. Očekuje vas poznanstvo sa fatalno privlačnom osobom na nekom putovanju. Bolovi u vratu. Potrebna vam je fizikalna terapija.

 

 

 

 

BLIZANCI

Brojne planete danas borave u vašem polju prometa, pa ćete imati natprosečne rezultate ako se bavite trgovinom, osiguranjem ili nekretninama. Nalazite se u iskušenju da uđete u tajnu vezu s osobom koja nije slobodna. Glavobolja, koja može imati različite uzroke. Poželjno je ispitivanje.

 

 

 

 

RAK

Ovaj dan vam pruža priliku da se savršeno prezentujete u javnosti i steknete popularnost u vašem profesionalnom krugu. Veoma bitan razgovor s partnerom doprineće tome da postignete uspeh u zajedničkom poduhvatu. Više se krećite. Lenji ste, previše boravite ispred TV ekrana.

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

 

Ovo je za sve znakove horoskopa – Najopasnija zamka koju nam donosi predstojeći RETROGRADNI MERKUR

 

Stranice: 1 2 3

Na vrh