Horoskop

Dnevni horoskop za petak 5. april

Dnevni horoskop za petak 5. april

Strijelac – Dnevni horoskop za petak 5. april

Posao: Uprkos želji i trudu da najvažnije poslovne konce držite u svojim rukama, danas će vam mnogo značiti pomoć osobe od povjerenja.

Ljubav: Brzopletost u donošenju zaključaka mogla bi da vam dodatno zakomplikuje polje partnerskih odnosa.

Zdravlje: Moguća nesanica.

 

 

Jarac

Posao: Prilično miran dan na polju profesionalnih aktivnosti je pred Jarčevima. Posvetite se prvenstveno privođenju kraju započetih obaveza.

Ljubav: Finom i staloženom pričom mogli biste da uspostavite bar jedan novi kontakt sa osobom koja duži period pobuđuje vaše interesovanje.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Kraj radne sedmice većina osoba rođenih u znaku Vodolije trebalo bi da dočeka sa velikim olakšanjem jer slijedi vikend i treba vam odmor od svega.

Ljubav: Prilika za novo poznanstvo trebalo bi da vam se ukaže tokom ovog dana. Pažljivo proanalizirajte sve signale, moguće je pogrešno tumačenje sa vaše strane.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

 

 

Ribe – Dnevni horoskop za petak 5. april

Posao: Danas bi mogle da vas sačekaju neke zaostale obaveze iz prošlosti. Dosta toga moglo bi da se odvija usporeno, a vi biste samo da što prije odete kući.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi, više okolnosti vam i nije baš išlo na ruku u prethodnom periodu, ali ovaj dan može najaviti lijep vikend.

Zdravlje: Obratite pažnju na krvni pritisak, piše astroputnik.com

Stranice: 1 2 3

Na vrh