Horoskop

Dnevni horoskop za petak 5. april

Dnevni horoskop za petak 5. april

Lav – Dnevni horoskop za petak 5. april

Posao: Fokus bi ovog posljednjeg radnog dana Lavovima trebalo da bude na detaljima i formalnostima vezanim za papirologiju. Moguće su greške, a posebno vodite računa o finansijama.

Ljubav: Ukoliko niste ljubitelj kratkotrajnih uživanja i flerta, poradite na prioritetima i dajte šansu da se stvari razvijaju svojim prirodnim tokom.

Zdravlje: Hronične tegobe mogu vam zadavti manje zdravstvene probleme.

Djevica

Posao: Nema razloga za žurbom danas. Pustite neka stvari idu svojim tokom, stići ćete sve na vrijeme da završite.

Ljubav: Pažnja i razumijevanje drage osobe su vam veoma bitni, pa evo dana kada biste se mogli prepustiti i uživati u tom lijepom osjećaju.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše astroputnik.com

 

 

Vaga

Posao: Solidne su šanse da Vage realizuju sve svoje zacrtane obaveze na vrijeme ukoliko se potrude da izbjegnu manje verbalne nesuglasice sa pojedinim saradnicima koji ih nerviraju više nego što to inače mogu da istolerišu.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi, ne bi trebalo da vas iznenadi interesovanje veoma zanimljive nove osobe za vas. Ne prepuštajte sve slučaju.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

 

 

Škorpija

Posao: Pred Škorpijama je naporna završnica radne sedmice, sa puno izazova i kočenja, ali uspjećete sve da izgurate na zadovoljavajući način.

Ljubav: Dobra je atmosfera za sve vrste neobaveznih ćaskanja i fine i opuštene komunikacije. Ukoliko vam to prija, zašto da ne.

Zdravlje: Odlično.

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh