Horoskop

Dnevni horoskop za petak 25. novembar

Dnevni horoskop za petak 25. novembar

Dnevni horoskop za petak 25. novembar – Strijelac

Nesporazum u komunikaciji sa nadređenima može da ima teže posljedice. Potrudite se da se preciznije izražavate. Slobodni Strijelci mogu se nalaziti u dilemi budući da im se dopadaju dvije osobe istovremeno. Imate problema sa zglobovima i kostima.

 

 

 

 

JARAC

Ukoliko se nalazite na rukovodećoj poziciji, ovaj period donijeće vam uspješne rezultate koji će najaviti dalji napredak u karijeri. Slobodne Jarčeve očekuje sudbinski susret sa osobom u znaku Riba ili Škorpije. Imunitet i depresija su vam slabe tačke.

 

 

 

VODOLIJA

Ovaj dan donosi vam važan poslovni sastanak, ali iza zatvorenih vrata. Biće vam povjerene dodatne nadležnosti. Vodolije koje su u vezi očekuje veoma lijep period u odnosu sa partnerom kao i atmosfera sve većeg zbližavanja. Obratite pažnju na to šta jedete.

 

 

 

 

RIBE

Ključ uspjeha u ovom periodu je da prenesete dio odgovornosti na članove tima. U suprotnom, moguće je kašnjenje sa projektom. Slobodne Ribe očekuje povoljan period kada im se ukazuje prilika da upoznaju svoju srodnu dušu. Nećete imati većih zdravstvenih problema.

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

 

Sedmični/Tjedni horoskop od 21.11. do 27.11.2022.

Stranice: 1 2 3

Komentari
Na vrh