Horoskop

Dnevni horoskop za petak 25. novembar

Dnevni horoskop za utorak 09.05.2023.

Dnevni horoskop za petak 25. novembar – OVAN

Dnevni horoskop za petak 25. novembar

Povoljan aspekt donosi vam u ovom periodu sretan splet okolnosti u poslovanju i poslovnim partnerima. Slobodni Ovnovi mogu da upoznaju jednog neodoljivog Lava ili Vodoliju i da se ubrzo upuste u vezu. Psihička snaga je jedino što vam nedostaje. Imunitet vam je oslabio, ali vi ste jaki.

 

 

 

BIK

Planetarni aspekti su povoljni za početak novog biznisa i uspostavljanje unosne poslovne saradnje sa nekim prijateljima. Bikovi koji su u vezi osjećaju duboku potrebu da nešto bitno promjene u vezi sa partnerom. Vaša osjetljivost dolazi do izražaja.

 

 

 

BLIZANCI

Očekuju vas pohvale nadređenih budući da ste postigli natprosječne rezultate koji vam uskoro najavljuju i napredak. Blizanci koji su u vezi osjećaju pojačanu potrebu za nježnostima, pa se mogu naći u iskušenju da započnu čak i tajnu vezu. Trebalo bi da počnete da se bavite sportom.

 

 

 

 

RAK

Uspješan početak privatnog biznisa i povećan obim posla donijeće vam posebno zadovoljstvo u vidu unaprijeđenja finansijske situacije. Sada je pravi trenutak da se dotaknete i spornih tabu tema u razgovoru sa partnerom. Šetajte se, družite i radite sve što vam prija.

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

 

Sedmični/Tjedni horoskop od 21.11. do 27.11.2022.

 

Stranice: 1 2 3

Na vrh