Horoskop

Dnevni horoskop za petak 12. april

Dnevni horoskop za petak 12. april

Strijelac – Dnevni horoskop za petak 12. april

Posao: Na kraju radne sedmice Strijelce čeka lijepa profesionalna satisfakcija, pod uslovom da su prethodnih dana bili fokusirani na najvažnije obaveze.

Ljubav: Fokus vam je potreban i tokom ovog petka na polju ljubavi. U suprotnom, oprečne vijesti mogu vam zakomplikovati inače solidan dan.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

 

 

Jarac

Posao: Bilo bi dobro da razmislite o prijedlogu za nove poslovne projekte, ali ne brzajte sa konačnom odlukom.

Ljubav: Dosta razumijevanja i podrške biće vam potrebno danas u sferi ljubavi od drage osobe. Nemojte čekati da se to dogodi samo od sebe, na fin način zatražite pažnju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Što ste uradili do sada, uradili ste. A posljednji radni dan u sedmici Vodolije bi trebalo da iskoriste za bavljenje okvirnim planovima za budući period.

Ljubav: Pojedine Vodolije nedavno je vjerovatno dobro uzdrmala nova mlađa simpatična osoba. Ovo je solidan dan da provjerite neke važne detalje po tom pitanju.

Zdravlje: Prekontrolišite krvni pritisak.

 

 

Ribe – Dnevni horoskop za petak 12. april

Posao: Više poslovnih detalja danas neće ići na ruku tipičnim Ribama. Uprkos tome, solidni rezultati mogu doći ukoliko se udružite sa provjerenim saradnicima.

Ljubav: Na polju ljubavnih relacija danas malo šta dobijate, a mnogo više se očekuje da date. Nemojte biti škrti ako ste sigurni u osjećanja drage osobe.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani, piše astroputnik.com

Stranice: 1 2 3

Na vrh