Horoskop

Dnevni horoskop za petak 12. april

Dnevni horoskop za petak 12. april

Lav – Dnevni horoskop za petak 12. april

Posao: Potencijalno napetu i naelektrisanu radnu atmosferu na kraju sedmice Lavovi će najbolje ublažiti ukoliko se povuku iz prvih poslovnih redova.

Ljubav: Što se tiče sfere ljubavi, tu se nemojte povlačiti. Naprotiv, od vas druga strana očekuje da izađete sa nekim konkretnim predlogom za rješavanje problema.

Zdravlje: Promjenljivo raspoloženje.

 

 

Djevica

Posao: Ovo nije naročito povoljan radni dan da se previše angažujete. Naročito je bitno upozorenje za Djevice koje već rade na paralelnim aktivnostima.

Ljubav: Na prvi pogled stvari na polju ljubavnih relacija idu tokom koji vam odgovara. Ipak, nemojte se previše opuštati, iznenađenja nisu isključena.

Zdravlje: Problemi sa sitnim kostima mogu vam zadavati manje brige.

Vaga

Posao: Bilo bi veoma mudro da Vage tokom ovog radnog dana spuste loptu i što ležernije privedu kraju započete obaveze.

Ljubav: Opuštenu atmosferu na vašem ljubavnom nebu za veoma kratko vrijeme može poremetiti par interesantnih poziva i razgovora.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

 

Škorpija

Posao: Ako ste raščistili najveće dileme u svojoj glavi, onda nema prepreka da danas stavite tačku na jedan nimalo lak poslovni ciklus.

Ljubav: Ovaj petak, makar u najavi, ne donosi krupna dešavanja u sferi ljubavi. Ali preokreti su mogući, budite otvoreni u glavi i srcu za nova poznanstva.

Zdravlje: Osjetljivost zglobova, piše astroputnik.com

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh