Horoskop

Dnevni horoskop za nedjelju 27. novembar

Dnevni horoskop za nedjelju 27. novembar

Dnevni horoskop za nedjelju 27. novembar – LAV

Vaše polje prometa nalazi se pod izuzetno pozitivnim uticajima, što vam najavljuje povećan obim posla. Finansijski uspon. Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz harmoničan period. Uskoro očekuje lijepo iznenađenje. Ovo je dobar trenutak za promjenu stila života.

 

 

 

 

DJEVICA

Djevicama tokom ovog dana predstoji uspjeh kroz profesionalno usavršavanje. Načinićete veliki korak naprijed u karijeri. Danas će vam poći za rukom da zajedno sa partnerom sprovedete u djelo jednu originalnu zajedničku ideju. Stres će se odražavati na vaše zdravlje, a posebno na kožu.

 

 

 

VAGA

Veoma uspješan period za Vage koje se bave uslužnim djelatnostima ili zdravstvom. Finansijski usjpeh. Slobodne Vage svo vrijeme su okružene brojnim udvaračima, pa će im biti lako da odaberu onog ko im se najviše sviđa. Odlično bi bilo da idete bar dva puta nedjeljno na fitnes, fudbal, košarku, sve u zavisnosti od afiniteta.

 

 

 

 

ŠKORPIJA

Danas do vas mogu doprijeti neke spletke. Među kolegama imate tajne neprijatelje koji grade rivalski odnos sa vama. Očekuje vas obnavljanje veze sa osobom koja vam je nekada značila mnogo. Nastavak ljubavne priče iz prošlosti. Problem sa vratnim dijelom kičme.

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

 

Sedmični/Tjedni horoskop od 21.11. do 27.11.2022.

Stranice: 1 2 3

Na vrh