Horoskop

Dnevni horoskop za nedjelju 27. novembar

Dnevni horoskop za nedjelju 27. novembar

Dnevni horoskop za nedjelju 27. novembar – OVAN

Dnevni horoskop za nedjelju 27. novembar

Očekuju vas pregovori iza zatvorenih vrata. Primena inovativnih ideja obezbijediće vam konkurentnu prednost. Nestabilna situacija na porodičnom planu, vaši stavovi su dijametralno suprotni i zahtjevaju kompromis. Vaš organizam vapi da se odmori od svega.

 

 

 

BIK

Proširenje kruga saradnika odraziće se pozitivno na ukupan rezultat vašeg poslovanja. Ulazite u period poslovne ekspanzije. Vaš odnos sa partnerom se stabilizuje u ovom periodu. Planirate odlazak na zajedničko putovanje. Pokušajte da što manje vremena provodite u zadimljenim prostorijama.

 

 

 

 

BLIZANCI

Pozitivna energija utiče na vaše polje prometa i donosim vam povećan obim posla. Finansijski uspjeh. Pred vama je dan koji će obilježiti harmonija u vašem odnosu sa partnerom očekuje vas romantičan izlazak. Idealan je dan za početak odvikavanja od alkohola i pušenja.

 

 

 

RAK

Planete su naklonjene Rakovima koji se bave kreativnim zanimanjem, kao i onima koji rade sa klijentima. Povećan obim posla. Slobodni Rakovi mogu da se zaljube u osobu koja je nepristupačna. Potrudite se i osvojićete je. Promenite nešto u svom životu po pitanju zdravlja i odmah ćete se bolje osjećati.

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

 

Sedmični/Tjedni horoskop od 21.11. do 27.11.2022.

Stranice: 1 2 3

Komentari
Na vrh