Horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak 18. april

Dnevni horoskop za četvrtak 18. april

Strijelac – Dnevni horoskop za četvrtak 18. april

Posao: Strijelce ovog dana očekuje dosta posla posebno u segmentu komunikacije i poslovnih dogovora i pregovora. Samo bez žurbe i ishitrenih poteza.

Ljubav: Slobodni, očekuje vas stabilizacija započetog odnosa ili komunikacije u koju ste uplovili. Uživajte.

Zdravlje: Sve zdravstvene tegobe biće prolaznog karaktera.

 

 

Jarac

Posao: Vrlo dobar radni dan je pred Jarčevima da prije svega završe započete poslove, a ukoliko zatreba mogu da računaju na pomoć iz neposrednog okruženja.

Ljubav: Iskoristite na najbolji mogući način novonastale pozitivne okolnosti i uživajte u svim strastima koje one nose.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Dosta posla, pojačane profesionalne aktivnosti i bar jedna neočekivana poslovna ponuda mogli bi da obilježe ovaj radni dan kod Vodolija. Iskoristite svaku šansu koja vam se bude ukazala.

Ljubav: Bitno je da dozirate nestrpljenje, i ne povlačite ishitrene poteze kada je sfera ljubavnih relacija u pitanju, e, onda možete da očekujete fino iznenađenje od osobe do koje vam je stalo.

Zdravlje: Odlično.

 

 

Ribe – Dnevni horoskop za četvrtak 18. april

Posao: Tipični predstavnici ovog znaka mogu danas očekivati i dodatna zaduženja od strane nadređenih. Iskoristite pomoć osobe od povjerenja.

Ljubav: Na jednoj strani za očekivati je da bude prilično visok nivo hemije i strasti pri novim poznanstvima, ali na drugoj strani prateće okolnosti mogu biti vrlo zamršene i komplikovane.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe, piše astroputnik.com

Stranice: 1 2 3

Na vrh