Horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak 18. april

Dnevni horoskop za četvrtak 18. april

Lav – Dnevni horoskop za četvrtak 18. april

Posao: Još jedan odličan dan je pred Lavovima da zablistaju na svom profesionalnom planu i dokažu da nisu za džabe lideri. Obratite pažnju samo na impulsivnost i megalomanske ciljeve, pa poradite bar za nijansu na korekcijama.

Ljubav: Slobodnim predstavnicima i dalje se smiješi novo vrlo lijepo poznanstvo koje će ih oboriti s’ nogu. Uživajte.

Zdravlje: Mogući bolovi u leđima, povedite računa o naglim pokretima

 

 

Djevica

Posao: Solidno radno raspoloženje pratiće tipične Djevice ovog dana, tako da u svom dobro poznatom ritmu isprate sve zacrtane obaveze bez većih problema i u pozitivno nastrojenom radnom okruženju.

Ljubav: Slobodne Djevice ili ćete vi, ili će vas kontaktirati osoba iz vaše ljubavne prošlosti. Dosta toga je ostalo nedorečenog, piše astroputnik.com

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vaga

Posao: Ukoliko se desi da se opteretite obavezama, ne libite se da zatražite pomoć osobe od povjerenja iz bliskog okruženja.

Ljubav: Sjajan dan je za provod i opuštanje, iskoristite ga za izlazak sa vama dragim osobama i širite pozitivno raspoloženje. Jedno je sigurno, ostavićete dobar utisak.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

 

 

Škorpija

Posao: Škorpije, vaš trud i rad iz prethodnog perioda bi mogao biti nagrađen. Neko od autoriteta bi mogao da vam ponudi unaprijeđenje.

Ljubav: Iskoristite ovaj dan najbolje što umijete, pokažite voljenoj osobi koliko vam je stalo. Budite velikodušni, poklonite nešto lijepo.

Zdravlje: Odlično.

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh