Horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak 02. decembar

LAV

Povoljan dan tokom kog možete ostvariti više različitih dogovora sa poslovnim saradnicima. Zabrinuti ste, jer vam partner ne posvećuje dovoljno pažnje. Često vam je teško da prihvatite da niste centar svijeta. Nešto slabiji imunitet. Poboljšajte ga vitaminima.

 

DJEVICA

Ukoliko ste planirali kraće putovanje ili poslovnu saradnju sa osobom iz drugog grada, možete očekivati realizaciju. Danas se veoma lako možete fatalno zaljubiti. Pojavila se osoba koja na vas ostavlja moćan utisak. Nema potrebe da brinete previše.

 

VAGA

Dan vam nije dobro postavljen i mogući su manji finansijski gubici. Nemojte rizikovati sa novcem. Niste uspjeli da uskladite svoje emotivne potrebe sa trenutnom situacijom i samim tim ste veoma nezadovoljni. Hormonalni disbalans za ženske pripadnike znaka.

 

ŠKORPIJA

Možete da očekujete unaprijeđenje ili neki pomak na poslu. Dan je jako povoljan za nove poslove, naročito sa inostranstvom. Veoma lako dominirate u odnosu sa voljenom osobom i preuzimate ulogu autoriteta u svom braku. Nemojte pretjerivati! Moguća je upala grla.

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Komentari
Na vrh