Horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak 02. decembar

OVAN

Povoljan dan za sve one koji kontaktiraju sa inostranstvom. Možete dobiti i neka povoljna sudska ili formalna rješenja. Muči vas ljubomora i nepovjerenje koje se odjednom pojavilo u vašem braku. Razgovarajte o tome sa partnerom. Imate višak energije.

 

BIK

Uspjeh u poslu zavisi od vaše upornosti i strpljenja. Došlo je vaših pet minuta za realizaciju mnogih ideja. Na ljubavnom planu su moguće neke neželjene promjene. Voljena osoba se ne ponaša onako kako niste očekivali. Mogući problemi sa glavoboljom.

 

BLIZANCI

Povoljan dan za posao. Sve vam polazi od ruke. Izaberite mirno i trezveno saradnike za novi projekat. Nemate dovoljno vremena da se posvetite emotivnom polju. Pretjerano ste okrenuti poslu i dešavanjima na tom planu. Nađite način da se opustite.

 

RAK

Danas ćete odlučno staviti tačku na neki posao. Niste zainteresovani da se previše žrtvujete za druge. Moguće je totalno zahlađenje odnosa sa voljenom osobom. Ozbiljno razmišljate o prekidu te veze. Moguća pojava pjeska u mokraćnim kanalima. Obratite se ljekaru.

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3


Komentari

Na vrh