Tuzla City na Tušnju do vrijedne pobjede protiv GOŠK-a

04.11.2018. 


U susretu 16. kola Premijer lige BiH, na Tušnju su u subotu igrači Tuzla Cityja pobijedili ekipu GOŠK-a iz Gabele rezultatom 2:1 (0:0).

Nakon slabog prvog poluvremena, u kojem je bilo vrlo malo prilika za gol na obje strane, domaći su u nastavku krenuli energičnije i u 52. minuti postigli pogodak.

Strijelac je iz slobodnog udarca bio Murga, koji je šutirao iskosa, ali je uspio iznenaditi vratara gostiju Kozića.

U 70. minuti mogli su domaći riješiti pitanje pobjednika, ali Ubiparip nije uspio postići gol u situaciji “oči u oči” s vratarom GOŠK-a.

Već u slijedećem napadu ekipa trenera Neretljaka izjednačila je rezultat. Efendić je nepropisno zaustavio Ereiza, a sudac Topalović iz Zenice odmah je pokazao na “bijelu tačku”. Siguran realizator bio je Kulović.

Ipak, domaći su u 84. minuti uspjeli postići zlata vrijedan pogodak. Strijelac je bio stoper Kostić, na ubacivanje Ubiparipa.BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!