Prvo predstavljanje Nezavisne bosanskohercegovačke liste u subotu u Srebreniku

02.05.2018. 


Nezavisna bosanskohercegovačka lista u subotu 05.maja tekuće godine održat će javnu tribinu u velikoj sali JU Centar za kulturu i informisanje Srebrenik sa početkom od 18 sati i 30 minuta. Ujedno to je i zvanično predstavljanje NBL-a građanima Tuzlanskog kantona.

NBL je pravo  osvježenje na BiH-a političkoj sceni sa programom koji donosi promjene na bolje, sa provjerenim ljudima koji su dokazali kako se brinu za svoju lokalnu zajednicu. Dok se drugi razjedinjuju zbog svojih ličnih interesa  nezavisni načelnici širom Bosne i Hercegovine ujedinili su se sa željom  da Bosna i Hercegovina krene velikim koracima naprijed u svim segmentima. U tom jedinstvenom zadatku nezavisnim načelnicima pridružili su se dokazani privrednici i pošteni ljudi iz čitave Bosne i Hercegovine. Svima nam je jasno da je krajnje vrijeme za bolju  BiH-a,  promjene su moguće samo uz podršku građana BiH, vrijeme je za promjene  sad ili nikad.

Pozivamo vas da u što većem broju prisustvujete javnoj tribini Nezavisne bosanskohercegovačke liste u Srebreniku na kojoj će nam se predstaviti nezavisni načelnici i vijećnici. Predsjednik NBL-a Ibrahim Hadžibajrić, potpredsjednici Sead Džafić,Vehida Fazlić, Muhamed Ramović,Jusuf Arifagić, Zlatko Hujić i drugi, te domaćini tribine nezavisni vjećnici i privrednici iz Srebrenika. Svi oni itekako kompetentni govorit će o programima za spas izmučene i  klonule Bosne i Hercegovine.BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!