Javna tribina Nezavisnog bloka u Tuzli

02.03.2018. 


U Tuzli će se, u nedjelju (04.03.), sa početkom u 12:00 održati prva javna tribina Nezavisnog bloka Tuzla. Na tribini će prisustvovati članovi Nezavisnog bloka Tuzla, kao i svi zainteresovani građani.

Cilj tribine je predstaviti Nezavisni blok i Platformu za oslobađanje i pokretanje Bosne i Hercegovine. Na tribini će govoriti koordinator za Tuzlansku regiju Nezavisnog bloka, te koordinatorica Inicijativnog odbora Nezavisnog bloka Tuzla.

Ovo je prva u nizu javnih tribini u organizaciji Nezavisnog bloka Tuzla, na kojoj će se razgovarati i o trenutnoj političkoj situaciji na području Tuzlanskog kantona. Članovi Nezavisnog bloka i prisutni građani će imati prilku postaviti pitanja i aktivno učestvovati u raspravi sa rukovodstvom Nezavisnog bloka u Tuzli.

Pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže u nedjelju u 12:00.BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!