Aktuelno

‘Zimski grad’ najveća zabava u Tuzli: Nastupio Al Dino, posjetioci uživali u muzici i bogatoj gastronomskoj ponudi

U ‘Zimskom gradu’ u Tuzli u utorak je koncert održao Al Dino. Mnogobrojni posjetioci  uživali su u muzici, ali i  raznovrsnoj gastronomskoj  ponudi slanih jela i slastkih delicija, kuhanog vina …

Večeras uz odličnu svirku benda ‘Big Brothers očekuje vas nova zimska zabava…

Inače, ova sedmica na centralnom stageu Zimskog grada je rezervisana za bendove iz Tuzle. Večeras se družimo sa Big Brothers bandom, u četvrtak sa nama je TNT band u petak E-not band dok je subota rezervisana za ljubitelje rock zvuka i najveće domaće hitove uz legendarnu grupu Retro.

Nastup  Lene Kovačević najavljen je za 16.decembar. Stand up komedija Peđe Bajovića na programu je 17. decembra. Amel Ćurić nastupit će 20. decembra, dok će 26. tuzlansku publiku zabavljati popularna grupa Crvena jabuka.

Posjetite i vi ‘Zimski grad’ u Tuzli i budite dio najveće zabave u gradu…

Podsjećamo, Grad Tuzla  i Turistička zajednica Tuzle  organizirat će javni doček nove 2019. godine na Trgu slobode. Tuzlake će u najluđoj noći  zabavljati Frenkie-Kontra-Indigo i DJ Soul (FMJAM) i TNT bend, dok će kao zvijezde večerni nastupiti popularna grupa Plavi orkestar. Tačno u pola noći, na prelasku u 2019. godinu svi prisutni moći će uživati u spektakularnom novogodišnjem vatrometu. Za najmlađe će u nedjelju, 30.12. biti organizovana proslava Dječije Nove godine.

Na vrh