Zabava

ŽELJKO BEBEK NA 8. SKOKOVIMA U JAJCU! Rock ikona 13.8. sprema koncert za pamćenje

Željko Bebek ovog ljeta napokon stiže u Jajce, u nedjelju, 13.08. i to na jednu od najeminentnijih turističkih atrakcija i manifestacije u Bosni i Hercegovini –  Međunarodne natjecateljske skokove s vodopada!

Ovogodišnji, 8. po redu, Međunarodni natjecateljski skokovi okupit će najbolje skakače regije, a Bebek im se, nadamo se, neće poželjeti pridružiti u adrenalinskom izazovu, već će se držati onoga u čemu je bez premca  i održat će od 21 h koncert ispod najpoznatije atrakcije Kraljevskog grada Jajca – Plivskog vodopada, jednog od najljepših vodopada Europe.

 

Prepoznatljiva boja glasa, jaka karizma  i neodoljiv šarm Željka Bebeka kroz pet desetljeća su učinili jednom od najvažnijih i najutjecajnijih ličnosti glazbene scene naših prostora, a koncert u Jajcu koji nas očekuje 13.08. zasigurno će biti nezaboravni glazbeni događaj za sve generacije publike.

Uz aktualnu pjesmu „S tobom su godine minute“ koju je napisao sa sinom Zvonimirom i uživo predstavio na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama, Bebek za Jajce priprema repertoar koji će publiku provesti kroz sve godine njegove plodne i bogate karijere!

Od novijih hitova „Kupit ću nam sat“, „Kakav otac, takav sin“, „Ono nešto naše”, „Gdje sam bio“, „Ja po kafanama“,  „Ako voliš ovu ženu“, pa sve do kultnih hitova „Tijana”, „Oprosti mi što te volim”, „Da je sreće bilo“, „Laku noć svirači”, „Žuta ruža“, publiku u Jajcu očekuje dvosatno glazbeno putovanje nabijeno emocijama, sjajnom svirkom Bebek benda koji čine ponajbolji mladi glazbenicu uključujući i Bebekovog sina Zvonu i  naravno, sam Bebek koji je rock ikona naših prostora već 50 godina!

A kao posebna glazbena poslastica, na set listi koncerta koji Bebek sprema u Jajcu, naći će se i bezvremenski hitovi Bijelog dugmeta “Ima neka tajna veza”, “Selma”, “Na zadnjem sjedištu moga auta”, “Ne spavaj mala moja” i drugi.

Inače, skokovi u Jajcu, tradicionalno se održavaju drugu subotu u kolovozu, a izvode se izvode u dvije kategorije, skokovi u stilu Lasta kao i revijalni skokovi odnosno slobodni stil. Svake godine ova manifestacija okupi do 30 skakača koji se natječu za prestižni pehar.

Upravo su Skokovi s Vodopada prošle godine dobili prestižnu nagradu „Zvijezda turizma BiH“ u kategoriji najbolje turističke manifestacije, a s koncertnim spektaklom Željka Bebeka koji sve posjetioce ove manifestacije očekuje u večernjim satima, ove bi godine mogli biti proglašeni i novom top koncertnom destinacijom!

Organizatori koncerta Željka Bebeka su JU “Agencija za kulturno-povijesnu i prirodnu baštinu i razvoj turističkih potencijala grada Jajca” i agencija Inter Connect iz Mostara.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da uživate u atraktivnim 8. Skokovima s Vodopada u Jajcu 13.08. i nezaboravnoj koncertnoj večeri sa Željkom Bebekom od 21 h. Ulaznice za koncert u prodaji se mogu naći u sustavu Entrio.ba: https://entrio.ba/event/zeljko-bebek-the-bend-14703 i u Turističkom info centru Jajce.

 

 

foto: priv. arhiva, Mario Drausnik

Na vrh