Eventi

Zbog najave loših vremenskih prilika BeerTZ Fest se pomjera za drugi termin

Poštovani,

 

Zbog najave loših vremenskih prilika u srijedu, petak i subotu prinuđeni smo pomjeriti održavanje BeerTZ Festa za drugi termin. Beer TZ Fest se inače trebao održati od 4. do 7.7. 2018 godine na platoo Hotela Tuzla.  U suradnji sa meteo službom Međunarodnog aerodroma Tuzla provjerili smo kakavo nas vrijeme očekuje, tako da nakon konsultacija sa svim učesnicima i izvođačima smatramo da je ovo za sada najbolje rješenje.

O novom terminu održavanja BeerTZ Festa naknadno ćemo vas obavijestiti.

Mi kao organizatori ovom prilikom izražavamo zahvalnost našem generalnom pokrovitelju kompaniji Carlsberg BH sa svojim brendovima Pan, Erdinger, Tuborg, Budweiser, Lav, Grimberger, Holsten Pilsner, zatim pivari Preminger, kompaniji Monogram, vinarijama Ostojić, Tolj i Marijanović, mesnim industrijama Semić i Sara, pekarama Hukić, kompaniji Džajić commerce, Gradu Tuzla i Turističkoj zajednici grada Tuzla, na razumijevanju i na tome što su najavili svoje učešće i na BeerTz Festu u novom terminu.

Posebno se zahvaljujemo grupama Kerber, Opća Opasnost, Divan, Retro i TNT band i radujemo se njihovoj svirci i susretu sa njima u tom novom terminu.

Još jednom se zahvaljujemo svima koji su učestvovali u pripremi i organizaciji te svim medijskim promotorima ove manifestacije i nadamo se da će nam vremenske prilike u narednom periodu „ići na ruku“.

 

UG Venus Amica

Na vrh